среда, 18. мај 2011.

NADOGRADNJA KOSE

Nadogradnja kose obuhvata razne tehnike poput čvorovanja, nadogradnje silikonom ili keratinom, šivenja, nadogradnje klipsama i nadogranje alkama. Za koju god tehniku da se odlučite imajte na umu da nijedna nije doživotna.

Nakon urađene nadogranje potrebno je posle 3 – 4 meseca doći na korekciju. Nadogradnja kose opada i lomi sem kao i prirodna kosa. Nadograđena kosa se pere i suči isto kao i prirodna kosa, ali je potrebno voditi računa da se prilikom pranja ne mrsi preterano.
Nadogradnja kose – tehnike

Čvorovanje – Ovom tehnikom nadograđena kosa se čvorićima vezuje za vašu kosu. Čvorovanje ne oštećuje kosu i potpuno je prirodna tehnika bez hemikalija.

Klipse – Ovom tehnikom nadograđena kosa se za vašu kosu vezuje metalnim kopčama, koje sami možete da skidate i vraćate po potrebi.

Šivenje – Šivenjem se nadogradnja uplete na vašu kosu nakon čega se taj spoj veže koncem.

Keratin – Metoda nadogradnje kose keratinom je neprimetna i najbolja je od svih drugih tehnika nadogradnje kose. Nadogradnja se za vašu kosu spaja keratinom koji se topi posebnim aparatom.

Alke – Ovom metodom nadograđena kosa se kači metalnim alkicama uz sam koren kose, tako da nadogradnjaraste zajedno sa vašom prirodnom kosom.

Нема коментара:

Постави коментар